:: Turun Baletin Forum ::

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Turun Baletin toimintoja järjestellään tällä forumilla. Yhdistyksen jäsenillä on laajemmat oikeudet moneen alueeseen, mm. informaatioon vain jäsenille tarkoitetuista tapahtumista sekä eduista. Lue lisää jäseneksi liittymisestä sivuiltamme https://turunbaletti.fi/ ja ongelmatilanteissa ota yhteyttä sihteeri@turunbaletti.fi.

Kirjoittaja Aihe: Bitch Party la 9.6.07 21 - 03  (Luettu 3963 kertaa)

Bossman

  • vanha kaljapummi
  • Turun Baletin jäsen
  • **
  • Viestejä: 1173
  • Runkensteinin riiviö
Bitch Party la 9.6.07 21 - 03
« : 16.05.07 - klo:14:32 »

Tännekin tietoa juhlista ja siihen liittyvistä jutuista. Kiinnostuneet voivat kommentoida, kysellä ja myös jälkikäteen antaa mielellään
palautetta tapahtumasta. Tiedusteluja voi suunnata myös sähköpostiimme turun_baletti&yahoo.com tai infopuhelimeemme
050 5772 382. Seuratkaa nettisivujemme tiedotusta.
Tervetuloa!

Bitch Party

Rantabileet ilman hiekkaa ja vettä!

Mistä sitten on kymysys?
Vaihtelun vuoksi Turun tämänvuotisissa dress-codebileissä ei hikoilla pvcssä ja kumissa (vaikka sekin sallittua), vaan riisutaan liiat kuteet ja pistetään pientä ja vilpoisaa päälle. Dress-code on siis beach ja bitch, nämä kinkyhenkisesti maustettuna ja tietysti perus kinky- ja fetishvaatetus. Pelkät bikinit tai bermudashortsit eivät siis riitä täyttämään dress-codea, vaan asuun kaivataan mausteita ja mielikuvitusta. Vanha kunnon: dresscoden täyttävä bileasu on asu, jossa et lähtisi viettämään tavallista baari-iltaa tavalliseen baariin (ja tässä tapauksessa, et lähtisi viettämään päivää tavalliselle rannalle), lienee hyvä ohjenuora.

Rannallehan otetaan tietysti oma rantalelu mukaan ja illan aikana äänestämme kenellä se kivoin ja hauskin rantalelu on ja omistaja palkitaan!

Ohjelmassa on luvassa myös Komeimmat kellukkeet- ja Melanheilutuskisat sekä Beach Bitch 2007-skaba, jossa bitchit mittelevät eri lajeissa esim. Bitch slap ja Paha silmä. Juhlijoille tarjotaan siis mahdollisuus osallistua ja olla osana tekemässä illan ohjelmasta ikimuistoinen. Tarjoamme myös live-musiikkia ynnä muita taide-elämyksiä, mutta näistä kerromme myöhemmin lisää...ei makeaa mahantäydeltä ;).

Klubilla on käytettävissä valikoima dungeonlaitteita, darkroom sekä valokuvaajat. Omat kamerat siis jätetään kotiin tai narikkaan, kuten aina.

Tiskijukkamme tarjoilevat jokaiselle jotakin ja kaikille kaikkea. Ranta- ja kesäteemaa mukaillen musiikki saattaa poiketa hieman totutusta, mutta pidämme huolen ettei musiikkikokemus jää yksipuoliseksi tai tavanomaiseksi.

Juhlaväen joukossa kuljeskelee myös piirtäjänä kunnostautunut Jayteasee
(http://s34.photobucket.com/albums/d150/Jayteasee/Jayteasee%20Women/)
joka  tekee halukkaista muutaman minuutin sisään lyijykynätekniikalla pikamuotokuvan koko juhlakoreudessaan.
Palkkiokseen hän ei parhaassa tapauksessa toivo kuin ehkä annoksen raikasta kolajuomaa.


Niin ja Klubihan löytyy Humalistonkatu 8:sta eräänlaiselta sisäpihalta porttikäytävän päästä eikä näy kadulle kovinkaan hyvin.
Näkyvämpi on samassa pihassa lähempänä katua sijaitseva Kilta-ravintola - tai ihan viereisessä kongissa
Silver Moon -karaokepaikka. Sinne siis ei. Ovi aukeaa klo 21 ja porukkaa alkaa heti ilmestyä paikalle vanhan tavan mukaan.

Hellsingistä järjestetään meno-paluubussikuljetus. Lisätietoa www.smfr.net. / 050 355 4380    Bussissa on vielä tilaa!

Tervetuloa!

« Viimeksi muokattu: 05.06.07 - klo:14:35 kirjoittanut Bossman »
Kirjattu