:: Turun Baletin Forum ::

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Turun Baletin toimintoja järjestellään tällä forumilla. Yhdistyksen jäsenillä on laajemmat oikeudet moneen alueeseen, mm. informaatioon vain jäsenille tarkoitetuista tapahtumista sekä eduista. Lue lisää jäseneksi liittymisestä sivuiltamme https://turunbaletti.fi/ ja ongelmatilanteissa ota yhteyttä sihteeri@turunbaletti.fi.

Kirjoittaja Aihe: Burleskin pikakurssi Salossa  (Luettu 985 kertaa)

Raivotar

  • Turun Baletin jäsen
  • **
  • Sukupuoli: Nainen
  • Viestejä: 146
Burleskin pikakurssi Salossa
« : 28.08.15 - klo:01:39 »

Itse en koske pitkällä kepilläkään enkä muutenkaan harrasta mutta äitini pyysi että mainostaisin ja tiedän täällä olevan kiinnostuneita joten here goes;
____
Burleski- kurssi

19.9.-12.12.2015, noin 21 oppituntia
Keväällä jatkokurssi
Ohjaaja Sallamari Etelä aka Miss Stormin A. Teacup
Kurssimaksu 70€ / Salon Teatterin jäseniltä 40€
Burleski on viihdettä - taidetta, tanssia, laulua, teatteria. Se on naurua, elämänjanoa, itsensä rakastamista ja ennenkaikkea esiintymisen iloa. Burleski on ikivanha viihdyttämisen muoto, joka tuo mukanaan mahdollisuuden olla oma haaveiden minänsä, juuri niin kaunis, ihmeellinen ja hauska kuin jokainen parhaimmillaan on.

Esityksiin liittyvät vahvasti näyttävät asut rekvisiittoineen. Vaikka burleskiin olennaisesti liittyy riisuuntumista se ei ole missään muodossa likaista eikä esiintyjän ihmisarvoa halventavaa. Eivätkä burleskitaiteilijat koskaan riisu itseään kaikista vaatteista. Hieman pikkutuhmaa ja kiusoittelevaa se on - niin halutessaan. Burleskissa olennaisinta on viettelevä liikekieli ja esityksen kertoma tarina.
Kurssilla tutustutaan, opitaan ja kokeillaan. Tutustutaan siihen mitä burleski on, opitaan kehonrakkautta, burleskin klassista liikekieltä, itsensä hyväksymistä, aistillista riisumista sekä valmistamaan rekvisiittaa ja koristelemaan asuja. Kurssi pitää sisällään itsensä rakastumiseen sekä oman kehon löytämiseen tähtääviä harjoitteita.

Meidän kurssilla kenenkään ei tarvitse tehdä mitään oman ajatusmaailman vastaista, jokainen on tervetullut mukaan juuri sen verran kuin omaan ajatusmaailmaan sopii.

Kurssi on tarkoitettu kaikille täysi-ikäisille.

Kurssi tähtää esityksen valmistamiseen keväällä 2016.

Syksyn tapaamiskerrat: 19.9./ 20.9./ 3.10./ 4.10./ 11.10./ 8.11. / 12.12.

Maksuohjeet jaetaan ensimmäisen tapaamisen yhteydessä.

Ilmoittaudu kurssille 4.9. mennessä Salon Teatterin toimistoon 02-7316055,

toimisto@salonteatteri.com, Mariankatu 3 ke-pe klo 12-16
Kirjattu