:: Turun Baletin Forum ::

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Turun Baletin toimintoja järjestellään tällä forumilla. Yhdistyksen jäsenillä on laajemmat oikeudet moneen alueeseen, mm. informaatioon vain jäsenille tarkoitetuista tapahtumista sekä eduista. Lue lisää jäseneksi liittymisestä sivuiltamme https://turunbaletti.fi/ ja ongelmatilanteissa ota yhteyttä sihteeri@turunbaletti.fi.

Kirjoittaja Aihe: Mitä muuta kuin bileitä?  (Luettu 2934 kertaa)

Karwanaama

 • Turun Baletin jäsen
 • **
 • Viestejä: 413
Mitä muuta kuin bileitä?
« : 24.01.16 - klo:16:33 »

Teret,
Minä vähän laskeskelin, että meillä on vuodessa 4 clubia + Dark end + isot bileet. Tämän lisäksi järjestämme Vampyyrikellarin, pikkujoulut, risteilyn sekä Aurinkolahden jossa biletys viikonloppu. Nyt foorumille tuli tuo kysely bilereissuista 2 kappaletta. Unohdinko tämän lisäksi jotain? Tämän lisäksi on useita fetish fridayta. Jos unohdetaan fridayt, niin saldoksi tulee 12 kappaletta biletystä. Eli toisinsanoa Baletti järjestää yhden biletyksen vähintään kerran kuukaudessa. Onko tämä kenenkään muun mielestä paljon? Vai onko nämä biletykset juurikin se tapa joka on parasta ja halutuinta? Voisimmeko löytää jonkun muun väylän jolla voisimme tuoda itseämme ja tavoitteitamme näkyviin kuten webbisivuillamme kerromme: http://turunbaletti.net/fi/yhdistys/turun-baletti. Tämä ei ole arvostelu vaan keskustelun avaus ja mahdollisuus ideointiin.

Yst. Terv.
-Karwis
Kirjattu

Tetris

 • Foorumin jäsen
 • *
 • Viestejä: 707
 • Sattuuhan se?
  • BDSM-blogi
Vs: Mitä muuta kuin bileitä?
« Vastaus #1 : 24.01.16 - klo:18:16 »

Kieltämättä bileitä on paljon. Niiden järjestämiseen menee tosi paljon aktiivijäsenten aikaa ja energiaa. Jääkö paukkuja enää mihinkään muuhun? Toisaalta bileet ja tapaamiset ovat kivoja ja niissä käy vakituisesti porukkaa. Esim. Fetish Fridayt eivät vaadi muuta kuin vähän tiedottamista ja jonkun paikan päälle kyltin kera.

Olimme tänä viikonloppuna pienen Baletti-porukan kanssa testaamassa työpajaa, jossa vetäjä johdatti meitä mm. erilaisiin tapoihin kohdata toinen ja koskettaa, sekä hakea omia rajojaan, jonka jälkeen oli play space -aika, jossa osallistujat saivat vapaasti toteuttaa itseään eri aktiviteeteille varatuilla alueilla (haliminen, seksi, BDSM, vapaa oleilu). Tosi nappi kokonaisuus mielestäni. Lisäksi huomautan, että tämä tapahtuma oli alkoholiton. Itse sain tästä sen tyyppisen sytykkeen, että jotain vastaavaa tahtoisin nähdä Baletinkin sisällä: tila ja mahdollisuus tehdä juuri sitä ihteään, viisaasti opastettuna ja turvallisessa ympäristössä.

Tässä minun ehdotukseni, jos joku bileilta ruksataan pois ja vaihdetaan aktiviteettia.
Kirjattu

Countess

 • Välineurheilija
 • Hallituksen jäsen
 • *****
 • Viestejä: 2957
Vs: Mitä muuta kuin bileitä?
« Vastaus #2 : 24.01.16 - klo:19:04 »

Tuohon Karwiksen listaan vielä lisäksi messut jos/kun sellaiset järjestetään.

Toimintakertomuksesta 2015 voidaan poimia ainakin seuraavat asiat:

Oli keskustelua syrjintäkokemuksista ja pohdintaa siitä minkälaista uutta vertaistukea ym apua Baletti voisi järjestää sitä tarvitseville. Selviteltiin optioita ja järjestettiin syksyllä valtakunnallinen "Mitä kinkylle kuuluu?"-kysely. Selvitettiin sillä mm. minkälaista tukea Suomen kinkyt kaipaavat. Vastaukset julkaistiin joulukuussa.

Baletin leffailtaperinne heräteltiin keväällä henkiin. Kokoonnuttiin viisi kertaa TuSetan toimistolla katsomaan BDSM-aiheisia elokuvia.

Baletin keilailuiltoja järjestettiin kysynnän mukaan Aninkaisten keilahallissa kaksi kertaa.

Turun Baletin ja TuSetan yhteistä sählyvuoroa järjestettiin toukokuun alkuun asti.

Vuoden alussa kaavailtiin monenlaisia workshoppeja. Näistä vain kaksi sidontaworkshopia ja niiden jäsenjatkoina bondageköysienvalmistusworkshop toteutuivat.

Baletti toimi yhteistyössä Hylätyn Huvipuiston kanssa. Tapahtumassa oli Baletin infopiste ja kannatustuotemyyntiä.

Jäsenet Karwanaama ja Whiterope pitivät BDSM-luentoja Väestöliitolle ja Åbo Akademille.

Journalismin opiskelija Turun AMK:sta haastatteli Karwanaamaa Radio Tutkaan.

Baletti osallistui ensimmäistä kertaa omalla blokilla Turku Pride-kulkueeseen.Eli on bileiden ohella ollut kaikenlaista muutakin toimintaa. Neljän Fetish Clubin ja isojen bileiden keskiarvo-henkilömäärä on 112hlö eli selvästi bileet ovat se mikä tavoittaa suurimman osan scenestä. FetishFriday ei ole ainakaan omasta mielestäni profiloitunut biletapahtumaksi, lisäksi siitä on nyt suunnitelmaa että 19.2. muutetaan sapluunaa ja aloitetaan jo klo 19 jossain toisessa ravintelissa missä olisi myös sapuskatarjoilua.

Jo kesällä oli keskustelua vertaistuen tarjoamisesta mutta asia ei edennyt tuon kyselyn lisäksi miksikään konkreettiseksi, käytännössä syynä se ettei kukaan ilmoittautunut halukkaaksi vetämään aiheesta workshoppia/keskusteluryhmää. Yhdistyksen hallituksellehan voi mm. kokouksiin aina tuoda pureskeltavaksi ajatuksia sekä ideoita ja aika pitkälti niitä kyllä tuetaan, mahdollisesti rahallisestikin. Kinkykyselyn tuloksien valossa yhdistyksen toiminnan kehittämistä käsitellään seuraavassa kokouksessa 8.2. ja suunnitellusti ainakin köysiaskartelu-workshop on tarkoitus toteuttaa keväällä. Uusia promokuvauksia on suunniteltu myös jonkun vuoden verran ja tulen itse heittämään aiheesta aiheen auki forumille jahka saadaan Uniformalit taputeltua :)
« Viimeksi muokattu: 24.01.16 - klo:19:08 kirjoittanut Countess »
Kirjattu