:: Turun Baletin Forum ::

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Turun Baletin toimintoja järjestellään tällä forumilla. Yhdistyksen jäsenillä on laajemmat oikeudet moneen alueeseen, mm. informaatioon vain jäsenille tarkoitetuista tapahtumista sekä eduista. Lue lisää jäseneksi liittymisestä sivuiltamme https://turunbaletti.fi/ ja ongelmatilanteissa ota yhteyttä sihteeri@turunbaletti.fi.

Kirjoittaja Aihe: Samankaltaista seuraa ?  (Luettu 2068 kertaa)

Pissfun

  • Vieras
Samankaltaista seuraa ?
« : 06.09.17 - klo:17:40 »

 Moi. Olen uusi tässä porukassa. Älysin nyt vasta 5kymppisenä, että oon fetisisti. Fetissini ovat vaihdelleet vuosien myötä, ja tullut lisääkin. Miten löytäsin kaltaistani seuraa ? Siis mielellään ladyseuraa, jotka olis samoista aiheista kiinnostunut. Oma nimimerkkini kertookin jo vähän jotain. BDSM suoranaisesti ei välttämättä ole ihan mun juttu, mut ihan jees. Olisin tosi ilahtunut, jos joku antaisi osviittaa. Tämä palsta kun ei taida olla seuranhakua varten.
Kirjattu

Morgul

  • Hallituksen jäsen
  • *****
  • Viestejä: 173
  • http://bdsmtest.org/result.php?id=1783485
Vs: Samankaltaista seuraa ?
« Vastaus #1 : 08.10.17 - klo:19:14 »

Moi!

Oletko jo BDSM-baariin rekisteröitynyt? :)  Siellä on mm. deittiosio.

http://www.bdsmbaari.net/
Kirjattu
“Power without love is reckless and abusive, and love without power is sentimental and anemic. Power at its best is love implementing the demands of justice, and justice at its best is power correcting everything that stands against love.”

― Martin Luther King Jr.