:: Turun Baletin Forum ::

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Turun Baletin toimintoja järjestellään tällä forumilla. Yhdistyksen jäsenillä on laajemmat oikeudet moneen alueeseen, mm. informaatioon vain jäsenille tarkoitetuista tapahtumista sekä eduista. Lue lisää jäseneksi liittymisestä sivuiltamme https://turunbaletti.fi/ ja ongelmatilanteissa ota yhteyttä sihteeri@turunbaletti.fi.

Kirjoittaja Aihe: 31.8.-2.9. Keskiaikahenkiset kinkybileet Hauhon Härkälinnassa Tervetuloa keskia  (Luettu 778 kertaa)

Selina

 • Turun Baletin jäsen
 • **
 • Viestejä: 41

31.8.-2.9. Keskiaikahenkiset kinkybileet Hauhon Härkälinnassa

Tervetuloa keskiaikahenkisiin kinky-bileisiin Hauhon Härkälinnaan kesäkauden 2018 päätöksen kunniaksi! Härkälinna on uniikki hirsilinna upean luonnon keskellä. Pervoilun lisäksi Härkälinnan alueella on mahdollisuus myös uimiseen, soutuveneilyyn, luontoiluun, sekä tietysti saunomiseen. Muitakin aktiviteetteja saa vapaasti tuoda mukanaan (lainassa mm. allekirjoittaneen pitkäjousi). Linnaan kuuluu lisäksi oma grilli-laavu ja puut tulevat talon puolesta.

Ohjelma on pääsääntöisesti vapaata, mutta lauantai-ilta tiivistyy keskiaikahenkisiin pitoihin. Pidot järjestetään nyyttikestiperiaatteella. Toivottavaa on, että sekä pukeutuminen, että pidoissa tarjottava syötävä olisivat mahdollisimman ajan henkeä kunnioittavia, mm. farkut, sipsit yms eivät kuulune näihin pitoihin. Kaikenlainen soveltaminen on tietysti kuitenkin sallittua ja saat määrittää itse oman aikakautesi viikinkiajasta lähtien. Emme kulje otsa rypyssä.

Pitoihin mahdollisesti kuuluu lisänä myös pienimuotoinen uhriseremonia ja tätä varten hakusessa on naispuolinen “uhri”. Mikäli olet siis alistuvainen nainen ja pidät useamman käden kosketuksesta, otahan järjestäjään erikseen yhteyttä. Seremoniassa ei tuoteta kovaa kipua.

Järjestäjän taholta paikalle ei ole tulossa eritystä kalustoa, mutta toki omat pukit ja muut ovat halutessasi tervetulleita. Uskon, että paikka itsessään antaa tarpeeksi virikkeitä ja kutitusta mielikuvitukselle.

Paikalta löytyy aamukahvia ja -teetä, mutta muut ruoka- ja juoma-tarpeet jokainen tuo paikalle itse. Linnassa on isohko keittiö ja lisäksi grillausmahdollisuus.

Härkälinnan sisätiloihin mahtuu majoittumaan 24 henkilöä ja paikat täyttyvät ilmoittautumisjärjestyksessä. Sisätiloista löytyy 2 erillistä makuuhuonetta, joihin järjestetään petejä 3-4 kpl. Loput petipaikat ovat yhteisissä tiloissa. Pyrimme kuitenkin ottamaan tämän huomioon hiljaisuuden suhteen, eli aamutuiman bilettäjät antavat myös unisille yörauhan. Petipaikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Niitä ei voi varata.

Sisätilojen lisäksi härkälinnan katolla voi myös telttailla. Telttapaikkoja varataan 4kpl. Otathan kuitenkin huomioon sääolot ja sen, ettei linnan kattoon voi kiilata. Teltat pääsevät kuitenkin katoksen alle, mutta täysin omalla riskillä.

Lisäksi alueella on erillisiä mökkejä. Mikäli olet kiinnostunut liittymään tapahtumaan mukaan, mutta haluat erillisen mökin, voit varata sen suoraan ilman välikäsiä osoitteesta: http://www.hirsihuvilat.com/lomamokit.php Olethan siinä tapauksessa kuitenkin ensin yhteydessä järjestäjään ja huomaa, että mökit kyseiselle viikonlopulle varataan nopeasti.

Otathan mukaan omat liinavaatteesi, sekä pyyhkeesi. Peitot ja tyynyt löytyvät talon puolesta.

Hinnat:
Linnan sisäasukas: 48€ / hlö / 1-2yötä.
Paikalle saa tulla myös vain yhdeksi yöksi, mutta hinta on tällöin silti sama. Saat toki itsenäisesti etsiä jonkun jakamaan kustannuksesi antaaksesi toisen yön jollekin muulle. Näissäkin tapauksissa otathan silti myös yhteyttä järjestäjään.

Telttapaikka: 20€ / hlö 1-2 yötä

Päivävierailu: 10€/pv/hlö tai 15€/2pv/hlö
Mikäli haluat tehdä paikan päälle vain päivävierailun, onnistuu se sekä perjantaina, että lauantaina.

Erillinen mökki: Sinun ja mökin vuokraajan sopimuksen mukaan.

Kaikki järjestäjän kanssa suoritettavat maksut maksetaan jo varauksen yhteydessä ja niitä ei osallistujan peruuntumisen takia palauteta. Mikäli koko tapahtuma peruuntuu, järjestäjä kuitenkin palauttaa maksut. Kaikki tulot käytetään vain tapahtuman järjestämiseen. Huomaathan siis, että ilmoittautuminen on sitova!

Aikataulu:
Perjantai:
Klo 17:00 alkaen saapuminen
Klo 20:00 alkusanat
Sauna lämpiää, vapaata ohjelmaa

Lauantai
Vapaata ohjelmaa
Klo 19:00 Pidot keskiajan henkeen

Sunnuntai
Talon luovutus viim. Klo 12:00

Miten perille?
Härkälinnalle pääsee autolla. Osoite on: Leppäniementie 196, 14700 Hauho
Ajo-ohjeet:
http://www.hirsihuvilat.com/ajoohjeet.php

Muuta?
Huomioithan, että alueella järjestetään yleiset frisbee-kisat kyseisen lauantain päivällä. Tämä saattaa vaikuttaa mahdolliseen leikkimiseen ja pukeutumiseen ulkotiloissa.

ILMOITTAUTUMINEN:
Ilmoittaudu sähköpostilla osoitteeseen: selinaday.post@gmail.com Kerro ilmoittautumisen yhteydessä henkilömäärä ja majoittumisvaihtoehto. Saat lisäohjeet paluuvistillä.

Lisätietoa Härkälinnasta: https://www.mokkihaku.fi/cabin/info/id/13085
Härkälinnan omistaja, Leppäniemen Huvilat:

“Hauho on hyvien etäisyyksien päässä, Lahden ja Tampereen puolivälissä. Hämeenlinnaan matkaa on 35 km.
Tilalla on 13 tasokkaasti varustettua ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettua hirsimökkiä. Majoituspaikkoja on yhteensä 120.
Leppäniemen Hirsihuvilat sijoittuvat kirkkaan ja erinomaisen puhtaan Iso-Roineen rannalle. Iso-Roine on yksi Suomen syvimmistä järvistä ja sen kalakantaan kuuluvat muun muassa siika, taimen, muikku, kuha, lahna, hauki ja ahven sekä erinomainen rapukanta.
Alueella on laajat ja hyvät sienestys- ja marjastusmetsät. Leppäniemessä on myös 1948 perustettu yksityinen 7ha:n luonnonsuojelualue.
Aarniometsässä voit ihastella koskematonta luontoa monimuotoisine kasvistoineen ja eläimineen.”
Kirjattu

Raivotar

 • Turun Baletin jäsen
 • **
 • Sukupuoli: Nainen
 • Viestejä: 141

Voihan perkeleen helvetti! Itse en varmaankaan pääse paikanpäälle, mutta jos kiinnostuneina on, suosittelen äärimmäisen vahvasti. Hauhon Härkälinna on uskomaton paikka ja ympäristö on kuvankaunista. Käynyt monta kertaa paikanpäällä nörttiporukalla ja joka kerta ollut tyytyväinen majoitukseen ja ympäristöön <3
Kirjattu

Viridian

 • Muumimamma
 • Turun Baletin jäsen
 • **
 • Viestejä: 54

Mepäs päästään. Mie ja Hideki ja Gofe ollaan jo ilmoittauduttu ja peräti maksettukin sisätiloissa sään suojassa sijaitsevat petipaikkamme. Mutta ois aika kiva kuulla muistakin, jotka olette myös tulossa, ja miettiä vaatetuksia sun muita vaikka kinpassa, kun aikaa on hyvin.

Vir
Kirjattu
Nothing is impossible for the Lady who doesn't have to do it herself.

telle

 • Turun Baletin jäsen
 • **
 • Sukupuoli: Nainen
 • Viestejä: 66

Tämä olisi kyllä niin mukava tapahtuma. Olisi varmaan vain vaatinut seuralaisen  :(
Kirjattu
"Synkimmälläkin pilvellä on kultareunat"

Schadenfreude

 • Foorumin jäsen
 • *
 • Viestejä: 5

Vakaa aikomus mennä! Jos jollain on hyviä vinkkejä siihen, mistä tällaisiin kekkereihin sopivia asuja saattaa löytää ilman, että täytyy tehdä itse, niin otan ilolla vinkit vastaan!
Kirjattu

Selina

 • Turun Baletin jäsen
 • **
 • Viestejä: 41

Tämä olisi kyllä niin mukava tapahtuma. Olisi varmaan vain vaatinut seuralaisen  :(


Ei välttämättä...et ole ollenkaan ainoa yksin saapumista harkitseva. Ja siellähän joka tapauksessa tutustuu uusiin ihmisiin, joita on tulossa ihan ympäri Suomea.
Kirjattu