:: Turun Baletin Forum ::

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Turun Baletin toimintoja järjestellään tällä forumilla. Yhdistyksen jäsenillä on laajemmat oikeudet moneen alueeseen, mm. informaatioon vain jäsenille tarkoitetuista tapahtumista sekä eduista. Lue lisää jäseneksi liittymisestä sivuiltamme https://turunbaletti.fi/ ja ongelmatilanteissa ota yhteyttä sihteeri@turunbaletti.fi.

Kirjoittaja Aihe: Olenko vai enkö ole  (Luettu 2113 kertaa)

psychobilly

 • Vieras
Olenko vai enkö ole
« : 07.03.18 - klo:17:15 »

Pitäisi kerätä rohkeutta tulla 10.3 bileisiin, mutta... kun en tiedä kuulunko sinne vai en. Välillä iskee kauhea himo tulla sidotuksi ja välillä taas haluan sitoa.Voiko olla fetissiä jossa kiinnostaa sekä alistaminen ja tulla alistetuksi? Sitten pukeutuminen, en millään osaa kuvitella itseäni nahkaan tai lateksiin pukeutuneena,mutta ko. materiaalit muden yllä kiihottaa, itse olisin mieluiten alasti, mutta sitten pitäisi vissiin lähteä nakurannalle ;D  Olisko jollain pukeutumis vinkkiä, etten tunne itseäni tirkistelijäksi jos tulen normi vaatteet yllä.
Kirjattu

Tetris

 • Foorumin jäsen
 • *
 • Viestejä: 707
 • Sattuuhan se?
  • BDSM-blogi
Vs: Olenko vai enkö ole
« Vastaus #1 : 07.03.18 - klo:21:17 »

Tervetuloa bileisiin, sielläpä se parhaiten selviää, koetko olevasi omien joukossa. Voit myös tulla ennen bileitä uusien infoon Toby&Fellas baariin siihen bilepaikan viereen. Alkoi muistaakseni klo 19, vai?

Kyllä on ihan tavallista, että ihmisiä kiinnostavat monet asiat. Ei tarvitse valita vain yhtä kiinnostuksen kohdetta. Myöskään sinun ei tarvitse olla kellekään tilivelvollinen bileissä, mitä katsot edustavasi, mistä tykkäät. Toki on tavallinen keskustelunaihe kysellä toisilta näistä mieltymysasioista, vastaillaan sitten miten itsestä hyvältä tuntuu.

Fetisistinen pukeutuminen on 10.3. suotavaa muttei pakko. Itseään täytyy tässäkin kuunnella, joitain kiinnostaa pukeutua ko materiaaleihin, ei suinkaan kaikkia. Myös vaikkapa armeijahenkinen vaatetus voi olla fetisistinen, ihmisestä riippuen. Jollet mitään omaa pukeutusmisilmettä keksi ensihätään, niin laita vaikka jotain mustaa päälle, niin sulaudut joukkoon. Mukaan voit ottaa vaikka köysiäkin jos omistat, niin on suurempi mahdollisuus löytää oikeanlaista seuraa.
Kirjattu

psychobilly

 • Vieras
Vs: Olenko vai enkö ole
« Vastaus #2 : 07.03.18 - klo:22:07 »

Kiitos vastauksesta, yritän tulla bileisin.
Kirjattu

Countess

 • Välineurheilija
 • Hallituksen jäsen
 • *****
 • Viestejä: 2980
Vs: Olenko vai enkö ole
« Vastaus #3 : 07.03.18 - klo:22:51 »

Jep, Uusien Info @ Toby&Fellas 1.krs klo 19 - avoinna tunnin vain meille ja ei vaadita erillistä ilmoittautumista tällä kertaa, tulkaahan sankoin joukoin kuulolle ja lämpimästi tervetuloa myös itse bileisiin! :)
Kirjattu