:: Turun Baletin Forum ::

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Turun Baletin toimintoja järjestellään tällä forumilla. Yhdistyksen jäsenillä on laajemmat oikeudet moneen alueeseen, mm. informaatioon vain jäsenille tarkoitetuista tapahtumista sekä eduista. Lue lisää jäseneksi liittymisestä sivuiltamme https://turunbaletti.fi/ ja ongelmatilanteissa ota yhteyttä sihteeri@turunbaletti.fi.

Kirjoittaja Aihe: Uutiskirje 07/2018  (Luettu 220 kertaa)

Countess

  • Välineurheilija
  • Hallituksen jäsen
  • *****
  • Viestejä: 2456
Uutiskirje 07/2018
« : 18.07.18 - klo:23:47 »

Uutiskirjeen voit tilata täältä: http://turunbaletti.net/fi/uutiskirje

Turun BDSM-yhdistys ry
Turun Baletti
Uutiskirje 7/2018

Tervehdys Turun Baletilta!

KALENTERI

23.-29.7. TB jäsenet: Mökkiviikko
25.7. Kuukausikokous
3.8. Tossumiitti
4.8. Turun Baletin blokki Turku Pride -kulkueessa
1.9. TB: Siveyden raunioilla - Nakkilaisten kiitosbileet

Koko vuoden 2018 tapahtumakalenterimme löydät nettisivuilta http://www.turunbaletti.net/, forumilta https://forum.turunbaletti.fi/index.php/topic,1925.0.html sekä tapahtumien läheisyydessä myös Facebook-sivultamme https://www.facebook.com/turunbaletti/events/.


JÄSENASIAT

Turun BDSM-yhdistys ry / Turun Baletin jäsenyydet ovat myynnissä verkkokaupassamme https://holvi.com/shop/TurunBaletti/.

Jäsenmaksu on 10,00 € ja jäsenyys on voimassa 28.2.2019 saakka.

Turun Baletin kaikkia toimintoja suunnitellaan ja järjestellään omalla foorumillamme https://forum.turunbaletti.fi/. Kun rekisteröidyt Baletin foorumille käyttäen jäsenkorttisi mukaista nickkiä ja meille ilmoittamaasi sähköpostiosoitetta, tunnistamme sinut ja päivitämme käyttäjäoikeutesi jäsentasolle jolloin saat huomattavasti laajemman näkymän moneen alueeseen, mm. informaatioon vain jäsenille tarkoitetuista tapahtumista ja alennuksista sekä muista eduista.

Lisäksi yhdistyksen jäsenenä saat nauttia BDSM-baarissa https://www.bdsmbaari.net/ rajoittamattomasta yksityisviestilaatikosta kun liität tunnuksesi Baletin ryhmään profiilisi tiedoissa.

Ongelmatilanteissa ota yhteys sihteeri@turunbaletti.net mailto:sihteeri@turunbaletti.net.


AJANKOHTAISTA

Verkkokaupasta ostaville rintamerkki kaupan päälle!

Yhdistyksen verkkokaupassa https://holvi.com/shop/TurunBaletti/ on myynnissä kannatustuotteina mm. upeita Turun Baletti -kaulakoruja. Vuoden 2018 loppuun saakka tilaajat saavat kaupanpäällisinä PERVO-rintamerkin!


Varustelekan jäsenalennus jatkuu!

Turun Baletin jäsenille alkuvuoden tarjottu -10 % alennuskoodi Varustelekan verkkokauppaan sai jatkoa vuoden loppuun asti! Alennuskoodi löytyy Jäsenalennukset sekä muut etuudet https://forum.turunbaletti.fi/index.php/board,30.0.html -osiosta johon on pääsy vain yhdistyksen jäsenillä.


BDSM-lyhytelokuva, tiedotus mallihausta

Turun Baletti on mukana tukemassa BDSM-lyhytelokuvaa. Kesäkuussa jaoimme eri medioissa tietoa elokuvan mallihausta ja nyt siihen on tullut päivitys projektiryhmältä, julkaisemme sen sellaisenaan:

Valitettavasti malli-ilmoittautumisia ei tullut jatkettuun määräaikaankaan mennessä enempää, joten projektia päätettiin siirtää ensi vuoden alkukesään, jolloin saadaan lisäaikaa sekä mallien löytämiseen, että kaikkiin muihin järjestelyihin (rahoituksen hankkimiseen, kuvauspaikan löytämiseen, yms). Mallihaku jatkuu kyllä edelleen.

Näillä näkymin elokuvaa oltaisiin siis kuvaamassa kesäkuussa 2019. Tiedotus projektin etenemisestä jatkuu sekä tapahtuman nettisivulla https://monetfilm.info/ https://monetfilm.info/ että sen Facebook-sivulla https://www.facebook.com/monetfilm https://www.facebook.com/monetfilm. Kommentteja ja ideoita otetaan mielellään vastaan!


SEURAAVA KOKOUS

Turun Baletti - Turun BDSM-yhdistys ry:n kokous
Aika: 25.7.2018 Klo 18:00
Paikka: Aurinkolahti, Ukko Suden tie 10, 20900 Turku (Oriniemi)

Perinteinen mökkikokous. Avoin kuukausikokous jossa aiheina ovat viime aikojen tuoreimmat, yhdistyksessä juuri nyt ajankohtaiset, sekä vielä suunnittelua kaipaavat tapahtumat.

Kaikki nykyiset, tulevat, ja potentiaaliset jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita mukaan!

Esityslistan löydät noin viikkoa ennen kokousta foorumilta https://forum.turunbaletti.fi/index.php/board,7.0.html.


TULEVIA TAPAHTUMIA

23.-29.7.2018 TB jäsenet: Mökkiviikko

Turun Baletin jäsenten perinteinen mökkiviikko tulee taas!

Kattava tiedote löytyy foorumin jäsenpuolelta https://forum.turunbaletti.fi/index.php/topic,2033.0.html.


3.8.2018 Tossumiitti

Turun Baletin Tossumiitti - klo 18-21
Panimoravintola Koulu, Eerikinkatu 18, Turku
Joka toisen kuun ensimmäinen perjantai: 2.2. / 6.4. / 1.6. / 3.8. / 5.10. / 7.12.

Baletin Tossumiitti on kaikille BDSM:stä kiinnostuneille avoin matalan kynnyksen keskusteluilta Panimoravintola Koulussa. Hyvän seuran ja höpinän lisäksi paikalta saa ostaa juotavaa ja pientä naposteltavaa.

3.8.2018 ja muissa loppuvuoden miiteissä tapaamme jälleen Historia-luokassa, joka on meille varattuna klo 18-21 välisen ajan. Pyritään siihen, että kaikki ostaisivat sisällä ainakin yhden juoman, sillä voi olla niin, että sisätilaa pidetään auki meidän takiamme, muun ravintolatoiminnan ollessa pihaterassilla. Luokan löydät kävelemällä pääovelta vasemmalle.

Tässä miitissä ei kysytä jäsenkortteja tai asuja, tule sellaisena kuin olet! :)


4.8.2018 Turun Baletin blokki Turku Pride -kulkueessa

Turun Baletti on mukana Turku Pridessa!

Tänä vuonna olemme yksi tapahtuman sponsoreista ja osallistumme myös neljättä kertaa Turku Pride-kulkueeseen omalla blokillamme. Kaikki kinkyilyn ystävät ovat tervetulleita marssimaan kanssamme emmekä edellytä mitään erityistä pukeutumista, voit tulla paikalle täysin haluamassasi asussa.

Paraati lähtee Vähätorilta ja päättyy puistojuhlaan Puolalanpuistossa. Lue lisää koko kulkueesta ja puistojuhlan ohjelmasta sen Facebook-tapahtumasta https://www.facebook.com/events/196808291035532/.


1.9.2018 TB: Siveyden raunioilla - Nakkilaisten kiitosbileet

Yhdistys kiittää bileiden järjestelyihin osallistuneita saunaillan muodossa. Tiedote ja ilmoittautuminen löytyy foorumin jäsenpuolelta https://forum.turunbaletti.fi/index.php/topic,2037.0.html.


Ystävällisin terveisin,
Hallitus
Turun BDSM-yhdistys ry
Turun Baletti

http://www.turunbaletti.net/ http://www.turunbaletti.net/
https://forum.turunbaletti.fi/ https://forum.turunbaletti.fi/
https://www.facebook.com/turunbaletti/ https://www.facebook.com/turunbaletti/ (tiedotus)
https://www.facebook.com/groups/9973793967/ https://www.facebook.com/groups/9973793967/ (keskustelu)
https://holvi.com/shop/TurunBaletti/ https://holvi.com/shop/TurunBaletti/
Infopuhelin: 050 577 2382

Hallitus: info@turunbaletti.net mailto:info@turunbaletti.net
Jäsenasiat: sihteeri@turunbaletti.net mailto:sihteeri@turunbaletti.net
Kirjattu