:: Turun Baletin Forum ::

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Turun Baletin toimintoja järjestellään tällä forumilla. Yhdistyksen jäsenillä on laajemmat oikeudet moneen alueeseen, mm. informaatioon vain jäsenille tarkoitetuista tapahtumista sekä eduista. Lue lisää jäseneksi liittymisestä sivuiltamme https://turunbaletti.fi/ ja ongelmatilanteissa ota yhteyttä sihteeri@turunbaletti.fi.

Kirjoittaja Aihe: 23.-25.8.19 Keskiaikahenkiset kinkybileet Hauhon Härkälinnassa  (Luettu 2098 kertaa)

Selina

  • Turun Baletin jäsen
  • **
  • Viestejä: 63

Yleisön pyynnöstä järjestän Keskiaikahenkiset kinkybileet Härkälinnassa myös vuonna 2019! Tapahtumaan ilmoittautuminen on avoinna jo nyt!

Tervetuloa keskiaikahenkisiin kinky-bileisiin Hauhon Härkälinnaan kesäkauden 2019 päätöksen kunniaksi! Härkälinna on uniikki hirsilinna upean luonnon keskellä. Pervoilun lisäksi Härkälinnan alueella on mahdollisuus myös uimiseen, soutuveneilyyn, luontoiluun, frisbeegolffailuun sekä tietysti saunomiseen. Muitakin aktiviteetteja saa vapaasti tuoda mukanaan (mukana mm. käsityöpaja ja pitkäjousiammuntaa). Linnaan kuuluu lisäksi oma grilli-laavu ja puut tulevat talon puolesta. Toinen grillilaavu löytyy vähän kauempaa metsän siimeksestä.

Ohjelma on pääsääntöisesti vapaata, mutta perjantai-illaksi on vuokrattu rantasauna klo 20:30-22:30 ja lauantai-ilta tiivistyy keskiaikahenkisiin pitoihin. Pidot järjestetään nyyttikestiperiaatteella. Toivottavaa on, että sekä pukeutuminen koko tapahtuman ajan, että pidoissa tarjottava syötävä olisivat mahdollisimman ajan henkeä kunnioittavia, mm. farkut ja sipsit eivät kuulune tähän viikonloppuun. Kaikenlainen soveltaminen on tietysti kuitenkin sallittua ja saat määrittää itse oman aikakautesi viikinkiajasta lähtien. Emme kulje otsa rypyssä.

Järjestäjän taholta paikalle ei ole tulossa eritystä kalustoa, mutta toki omat pukit ja muut ovat halutessasi  hyvin tervetulleita. Uskon, että paikka itsessään antaa tarpeeksi virikkeitä ja kutitusta mielikuvitukselle.

Paikalta löytyy aamukahvia ja -teetä tykötarpeineen. Muut ruoka- ja juoma-tarpeet jokainen tuo paikalle itse. Linnassa on hyvin varusteltu isohko keittiö ja lisäksi edeltä mainittu grillausmahdollisuus.

Härkälinnan sisätiloihin mahtuu majoittumaan 19 henkilöä ja paikat täyttyvät ilmoittautumisjärjestyksessä. Sisätiloista löytyy 2 erillistä makuuhuonetta, joihin järjestetään petejä 3 kpl /huone. Nämä huoneet ovat varattavissa erikseen. Loput petipaikat löytyvät yhteisistä tiloista. Näitä petejä ei voi etukäteen valikoida, vaan ne valitaan saapumisjärjestyksessä paikan päällä.

Sisätilojen lisäksi Härkälinnalla voi myös telttailla. Tarjolla on 3 telttapaikkaa, joista 2 sijaitsee linnan katolla katoksen alla (huomaathan, että kattoon ei voi kiilata ja katolla pimeän aikaan valaisee myös hämärävalo, mitä ei saa pois päältä). 1 telttapaikka sijaitsee linnan pihalla.

Lisäksi alueella on erillisiä mökkejä. Mikäli olet kiinnostunut liittymään tapahtumaan mukaan, mutta haluat erillisen mökin, voit varata sen suoraan ilman välikäsiä osoitteesta: http://www.hirsihuvilat.com/lomamokit.php Olethan siinä tapauksessa kuitenkin ensin yhteydessä järjestäjään ja huomaa, että mökit kyseiselle viikonlopulle varataan nopeasti. Majoittuessasi erillisessä mökissä alueella veloitan silti osallistumismaksun tapahtumaan, mikä on 15€ hlö / 1pv // 20€ hlö / 2pv. Härkälinnaan voi saapua myös pelkästään päivävieraaksi ilman majoittautumisia. Tällöin hinta on tuo sama 15€/20€/hlö.

Otathan mukaan omat liinavaatteesi, sekä pyyhkeesi. Peitot ja tyynyt löytyvät talon puolesta.

Hinnat:
Linnan sisäasukas 50€ / hlö 1-2 yötä
TAI majoittautuminen 3hh yht. 155€/ huone 1-2 yötä
Paikalle saa tulla myös vain yhdeksi yöksi, mutta hinta on tällöin silti sama. Saat toki itsenäisesti etsiä jonkun jakamaan kustannuksesi antaaksesi toisen yön jollekin muulle. Näissäkin tapauksissa otathan silti myös yhteyttä järjestäjään.

Telttapaikka tai paikka asuntoautolle (ILMAN SÄHKÖÄ! Sähköllinen paikka jo myyty): 30€ / hlö 1-2 yötä

Päivävierailu: 15€ / pv / hlö tai 20€ / 2pv / hlö
Mikäli haluat tehdä paikan päälle vain päivävierailun, onnistuu se sekä perjantaina, että lauantaina. Vierailuaika on pe klo: 17:00-01:00 ja la klo 11:00-01:00.

Erillinen mökki: Sinun ja mökin vuokraajan sopimuksen mukaan+ osallistumismaksu 15-20€ / hlö

Kaikki järjestäjän kanssa suoritettavat maksut maksetaan jo varauksen yhteydessä kahden viikon maksuajalla, eikä niitä osallistujan peruuttamisen takia palauteta. Mikäli koko tapahtuma peruuntuu, järjestäjä kuitenkin palauttaa maksut. Kaikki tulot käytetään tapahtuman mahdollistamiseen ja järjestämiseen. Huomaathan siis, että ilmoittautuminen on tämän takia sitova!

Aikataulu:
Perjantai:
Klo: 17:00 alkaen saapuminen
Klo: 20:00 alkusanat, eli tutustuminen toisiimme ja yhteisten pelisääntöjen luominen
Klo: 20:30-22:30 rantasauna
vapaata ohjelmaa

Lauantai:
Vapaata ohjelmaa
Jousiammuntaa
Käsityö-työpaja (lisää infoa myöhemmin)
Klo: 19:00 Alkumalja ja Pidot keskiajan henkeen
Härkälinnan sauna lämpiää
Klo 01:00 Tulet grillilaavulla

Sunnuntai:
Talon luovutus viim. Klo: 12:00

Miten perille?
Härkälinnalle pääsee autolla. Osoite on: Leppäniementie 196, 14700 Hauho


Muuta?
Huomioithan, että tapahtuman aikaan alueella saattaa liikkua myös tapahtuman ulkopuolisia ihmisiä. Tämä saattaa vaikuttaa mahdolliseen leikkimiseen ja pukeutumiseen ulkotiloissa.

ILMOITTAUTUMINEN:
Ilmoittaudu sähköpostilla osoitteeseen: selinaday.post@gmail.com Kerro ilmoittautumisen yhteydessä henkilömäärä ja majoittumisvaihtoehto. Saat lisäohjeet paluuviestillä.

Lisätietoa Härkälinnasta: https://www.mokkihaku.fi/cabin/info/id/13085

Härkälinnan omistaja, Leppäniemen Huvilat:
“Hauho on hyvien etäisyyksien päässä, Lahden ja Tampereen puolivälissä. Hämeenlinnaan matkaa on 35 km.
Tilalla on 13 tasokkaasti varustettua ympärivuotiseen käyttöön tarkoitettua hirsimökkiä. Majoituspaikkoja on yhteensä 120.
Leppäniemen Hirsihuvilat sijoittuvat kirkkaan ja erinomaisen puhtaan Iso-Roineen rannalle. Iso-Roine on yksi Suomen syvimmistä järvistä ja sen kalakantaan kuuluvat muun muassa siika, taimen, muikku, kuha, lahna, hauki ja ahven sekä erinomainen rapukanta.
Alueella on laajat ja hyvät sienestys- ja marjastusmetsät. Leppäniemessä on myös 1948 perustettu yksityinen 7ha:n luonnonsuojelualue.
Aarniometsässä voit ihastella koskematonta luontoa monimuotoisine kasvistoineen ja eläimineen.”
« Viimeksi muokattu: 02.01.21 - klo:20:49 kirjoittanut Morgul »
Kirjattu

Selina

  • Turun Baletin jäsen
  • **
  • Viestejä: 63
Kirjattu

Selina

  • Turun Baletin jäsen
  • **
  • Viestejä: 63

Tilannekatsaus 08.06.

Jäljellä:
5 sisämajoituspaikkaa

lisäksi mahdollisuus varata erillisiä mökkejä alueelta tai tulla muuten päivävieraaksi.
« Viimeksi muokattu: 08.06.19 - klo:00:35 kirjoittanut Selina »
Kirjattu