:: Turun Baletin Forum ::

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Turun Baletin toimintoja järjestellään tällä forumilla. Yhdistyksen jäsenillä on laajemmat oikeudet moneen alueeseen, mm. informaatioon vain jäsenille tarkoitetuista tapahtumista sekä eduista. Lue lisää jäseneksi liittymisestä sivuiltamme https://turunbaletti.fi/ ja ongelmatilanteissa ota yhteyttä sihteeri@turunbaletti.fi.

Kirjoittaja Aihe: Luontokerho kokoontuu eli kinkykävelylle!  (Luettu 164 kertaa)

Selina

  • Turun Baletin jäsen
  • **
  • Viestejä: 41
Luontokerho kokoontuu eli kinkykävelylle!
« : 16.10.18 - klo:10:42 »

https://www.bdsmbaari.net/index.php?topic=15561.msg400774;topicseen#new

KÄVELYRETKI RUISSALOSSA KE 31.10. klo 17:30 n.5km

Tervetuloa Selinan kävelyretkelle Kuuvaan. Reitti kulkee pääsääntöisesti luontopolkuja pitkin. Maasto on vaihtelevaa ylä-ja alamäkineen ja reitti sisältää monenlaista puustoa, sekä maisemaa kallioista suohon. Polut on paikoin hyvin juurakkoiset. Tämä reitti vaatii pientä pohjakuntoa. Yllä mainittu kilometrimäärä on veikkaus, sillä siitä ei löydy olemassa olevaa virallista mittausta. Polku kulkee siis Kuuvan nokkaan, mistä näkyy upeat merimaisemat Airistolle ja palaa samaa reittiä takaisin. Meren rannalla pidetään pieni tauko sääolosuhteiden mukaan. Voit myös ottaa mukaan pientä evästä, jos tahdot. Reitin varrella saattaa myös näkyä kaikenlaisia eläimiä ketuista peuroihin ja lepakoihin.
Tapaaminen on Hietalantien alussa olevalla parkkipaikalla klo 17:30. Paikalle pääsee bussilla nro 8 (Hietalantien pysäkki), sekä autolla. Mikäli kiinnostaa autokyyti perille, löytyy mun autosta kolmelle koirankarvoja ja koiraa kestävälle lenkkeilijälle paikat. Aurinko laskenee pikkuhiljaa kuuden jälkeen, joten mikäli haluat, voit ottaa jonkinlaisen lampun matkaasi. Suosittelen tosin myös kokeilemaan ainakin hetken aikaa kulkua pimeässä ilman valoa, etenkin jos tähdet valaisevat kulkuamme.
Mukaan siis hyvät kengät ja tarvittaessa lamppu.

Ilmoitahan mielellään baarin ketjuun tulostasi :)
Kirjattu