:: Turun Baletin Forum ::

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Turun Baletin toimintoja järjestellään tällä forumilla. Yhdistyksen jäsenillä on laajemmat oikeudet moneen alueeseen, mm. informaatioon vain jäsenille tarkoitetuista tapahtumista sekä eduista. Lue lisää jäseneksi liittymisestä sivuiltamme https://turunbaletti.fi/ ja ongelmatilanteissa ota yhteyttä sihteeri@turunbaletti.fi.

Kirjoittaja Aihe: Uutiskirje 12/2018  (Luettu 896 kertaa)

Morgul

  • Hallituksen jäsen
  • *****
  • Viestejä: 165
  • http://bdsmtest.org/result.php?id=1783485
Uutiskirje 12/2018
« : 23.12.18 - klo:20:17 »

Uutiskirje 12/2018
Tervehdys Turun Baletilta!
 
Näin vuoden päättyessä Turun Baletti kiittää kaikkia kuluneesta vuodesta 2018 ja toivottaa hyvää joulua sekä uuttavuotta!
 
KALENTERI
 

4.1. Tossumiitti
26.1. Fetish Club Uniformal
28.1. Kuukausikokous
Koko vuoden 2019 tapahtumakalenterimme löydät nettisivuilta, foorumilta sekä tapahtumien läheisyydessä myös Facebook-sivultamme.
 
JÄSENASIAT
 
Turun BDSM-yhdistys ry / Turun Baletin jäsenyydet vuodelle 2019 ovat myynnissä verkkokaupassamme!
 
Jäsenmaksu on 15,00 € ja jäsenyys on voimassa 29.2.2020 saakka.
 
Turun Baletin kaikkia toimintoja suunnitellaan ja järjestellään omalla foorumillamme. Kun rekisteröidyt Baletin foorumille käyttäen jäsenkorttisi mukaista nickkiä ja meille ilmoittamaasi sähköpostiosoitetta, tunnistamme sinut ja päivitämme käyttäjäoikeutesi jäsentasolle jolloin saat huomattavasti laajemman näkymän moneen alueeseen, mm. informaatioon vain jäsenille tarkoitetuista tapahtumista ja alennuksista sekä muista eduista.
 
Lisäksi yhdistyksen jäsenenä saat nauttia BDSM-baarissa rajoittamattomasta yksityisviestilaatikosta kun liität tunnuksesi Baletin ryhmään profiilisi tiedoissa.
 
Ongelmatilanteissa ota yhteys sihteeri@turunbaletti.net.
 
AJANKOHTAISTA
 
Turun Baletin jäsenille suunnattu mahdollisuus:
 
Hae mukaan Åbo Akademin psykologian laitoksen sekä Turun PET-keskuksen tutkimukseen liittyen seksuaaliseen kiihottumiseen ja orgasmiin. Tutkimukseen haetaan yhteensä 30 kappaletta 25-50 vuotiaita terveitä miehiä. Tutkimukseen haetaan tässä vaiheessa miehiä joilla on naispartneri. Tarkemmat tiedot tutkimuksesta löytyvät Turun Baletin foorumilta.
 
SEURAAVA KOKOUS
 

Turun Baletti - Turun BDSM-yhdistys ry:n kokous
Aika: 28.1.2019 Klo 18:30
Paikka: Old Bank, Johtokunta-kabinetti - Aurakatu 3, Turku

Avoin kuukausikokous jossa aiheina ovat viime aikojen tuoreimmat, yhdistyksessä juuri nyt ajankohtaiset, sekä vielä suunnittelua kaipaavat tapahtumat. Kaikki nykyiset, tulevat, ja potentiaaliset jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita mukaan!

Kabinetin löydät kävelemällä baaritiskin vasenta laitaa talon perälle asti.
Esityslistan löydät noin viikkoa ennen kokousta foorumilta.
 
TULEVIA TAPAHTUMIA
 
Tossumiitti 4.1.2019
 
Turun Baletin Tossumiitti - klo 18-21
Panimoravintola Koulu, Eerikinkatu 18
Joka kuun ensimmäinen perjantai: 4.1./1.2./1.3./5.4./3.5./7.6./5.7./2.8./6.9./4.10/1.11./6.12.
 
Baletin Tossumiitti on kaikille BDSM:stä kiinnostuneille avoin matalan kynnyksen keskusteluilta Panimoravintola Koulussa. Hyvän seuran ja höpinän lisäksi paikalta saa ostaa juotavaa ja pientä naposteltavaa. Tänä vuonna miittejä on tiheämmin eli kerran kuussa.
 
Miiteissä tapaamme totuttuun tapaan Historia-luokassa, joka on meille varattuna klo 18-21 välisen ajan. Tässä miitissä ei kysytä jäsenkortteja tai asuja, tule sellaisena kuin olet! :)

Uusien Info 26.1.2019
 
Turun Baletti: Uusien Info
Lauantaina 26.1.2019 klo 19-20, ennen Fetish Clubia
Show Time, Käsityöläiskatu 10 Turku
Maksuton, K-18
 
Mitä bileissä tapahtuu? Mitä saa tehdä ja mitä ei? Onko pakko tehdä jotain? Millaista on turvallinen juhliminen? Keneltä, koska ja miten kysyn kun uteliaisuus iskee?
 
Näihin kysymyksiin saat vastauksia näppärästi Uusien Infossa, juuri ennen Turun Baletin Fetish Clubia, samassa paikassa missä bileetkin pidetään. Vetäjänä toimivat Countess ja Tetris.
 
Infotilaisuus on tarkoitettu erityisesti uusille juhlijoille ja hiljattain BDSM:stä, fetisseistä ja ylipäätään kinkyskenestä kiinnostuneille. Nyt sinulla on helppo tilaisuus päästä kurkkaamaan hyvin matalan kynnyksen yli mitä bileissä tapahtuu.
 
Infon aiheena on yleisiä BDSM:ään liittyviä pelisääntöjä, ohjeita, turvallisuustekijöitä, käytössääntöjä, bile-etikettiä ja Turun Baletin toimintaa. Aikaa on varattu myös kysymyksille, keskusteluille ja biletilaan tutustumiselle. Tilaisuuden jälkeen on helppoa jatkaa suoraan juhlimaan jos haluaa, ja vetäjät pitävät siirtymävaiheessa seuraa sitä kaipaaville.
 
Tilaisuus on maksuton eikä velvoita osallistumaan bileisiin. Pelkkä kiinnostus aiheeseen riittää sisäänpääsyyn, mutta ole ajoissa paikalla!
 
Ilmoittautuminen sähköpostiosoitteeseen info@turunbaletti.net viimeistään ke 23.1.2019.
Tervetuloa!

Fetish Club Uniformal 26.1.

Turun Baletti: Fetish Club Uniformal
Lauantaina 26.1. 2019 klo 20-02
Show Time, Käsityöläiskatu 10, Turku
Liput: 20 € tai 10 € kinky-yhdistysten & TuSetan jäsenille (vain käteinen)
K-18 / ei pukeutumiskoodia
 
Turun Baletin uusi bilevuosi lähtee käyntiin Fetish Clubilla. UNIFORMAL järjestetään tuttuun tapaan Show Time -ravintolassa. Tapahtumassa ei ole pukeutumiskoodia, mutta olisi mukava nähdä paikalla monenlaisia eri univormuja, ammattikuntaan katsomatta.
 
Turun Baletin dungeon-laitteet ovat juhlijoiden käytettävissä koko illan ajan, ja henkilökuntamme on valmiina neuvomaan niiden käytössä. Loistavat deejiit pitävät huolen viihtyvyydestä aina pikkutunneille asti.
 
Juhlatilassa on “selfiepiste”, jossa voit käydä ottamassa kuvia itsestäsi. Huomioithan muut bilettäjät, valokuvaus muualla on ehdottomasti kiellettyä!
 
Perinteiseen tapaan löydät tapahtumastamme valvotun kinky-kirppiksen jonne kannattaa tuoda turhaksi jääneitä asuja, kenkiä, leluja ja muuta sopivaa rekvisiittaa. Hinnoittele tuotteesi + merkkaa myyjän nick jo valmiiksi kotona vaikkapa maalarinteipillä, nouda rahat/myymättä jääneet tuotteet kirppiksen sulkeutuessa klo 24 - simppeliä!
 
Tule siis paikalle viihtymään hyvässä seurassa ja viettämään uniformujen täytteistä iltaa!


Ystävällisin terveisin,
Hallitus
Turun BDSM-yhdistys ry
Turun Baletti
 
http://www.turunbaletti.net/
https://forum.turunbaletti.fi/
https://www.facebook.com/turunbaletti/ (tiedotus)
https://www.facebook.com/groups/9973793967/ (keskustelu)
https://holvi.com/shop/TurunBaletti/
Infopuhelin: 050 577 2382
 
Hallitus: info@turunbaletti.net
Jäsenasiat: sihteeri@turunbaletti.net
Kirjattu
“Power without love is reckless and abusive, and love without power is sentimental and anemic. Power at its best is love implementing the demands of justice, and justice at its best is power correcting everything that stands against love.”

― Martin Luther King Jr.