:: Turun Baletin Forum ::

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Turun Baletin toimintoja järjestellään tällä forumilla. Yhdistyksen jäsenillä on laajemmat oikeudet moneen alueeseen, mm. informaatioon vain jäsenille tarkoitetuista tapahtumista sekä eduista. Lue lisää jäseneksi liittymisestä sivuiltamme https://turunbaletti.fi/ ja ongelmatilanteissa ota yhteyttä sihteeri@turunbaletti.fi.

Kirjoittaja Aihe: Rsyke, SMFR sekä Turun Baletti tiedottavat!  (Luettu 1669 kertaa)

Countess

  • Välineurheilija
  • Hallituksen jäsen
  • *****
  • Viestejä: 2925
Rsyke, SMFR sekä Turun Baletti tiedottavat!
« : 20.07.19 - klo:14:09 »

Rsyke ry, SMFR sekä Turun Baletti tiedottavat!

Rsyke kokeili maaliskuun "mix & mingle" -tapahtumassaan uutta metodia vieraidensa seuranhakuun. Narikan luota sai ottaa vihreän rannekkeen, joka viestitti että kyseinen henkilö etsii seuraa. Sillä ei ole väliä onko mono, poly, vapaa, varattu, dom, sub, switch vai etsiikö sessioseuraa tai vaikkapa sähkömiestä, siten on vain helpompaa bongata seuranhakija ja ihmiset voivat keskustelemalla selvittää mitä seuraa hakevat. Vaihtoehtojahan tässä skenessä on niin paljon että yksinkertaistaminen on helpoin tie.

Yhdistykset ovat nyt yhdessä hankkineet ison kasan vihreitä rannekeita joten jatkossa näiden kolmen yhdistyksen bileissä on identtisiä rannekkeita tarjolla samalla ajatuksella - helpottamaan ihmisiä löytämään toisensa / viestittämään kuka etsii seuraa.

Ystävällisin terveisin,
Rsyke ry
SM-Fetisistiryhmä ry / SMFR
Turun BDSM-yhdistys ry / Turun Baletti
« Viimeksi muokattu: 30.12.20 - klo:23:14 kirjoittanut Morgul »
Kirjattu