:: Turun Baletin Forum ::

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Turun Baletin toimintoja järjestellään tällä forumilla. Yhdistyksen jäsenillä on laajemmat oikeudet moneen alueeseen, mm. informaatioon vain jäsenille tarkoitetuista tapahtumista sekä eduista. Lue lisää jäseneksi liittymisestä sivuiltamme https://turunbaletti.fi/ ja ongelmatilanteissa ota yhteyttä sihteeri@turunbaletti.fi.

Kirjoittaja Aihe: 21.8.2019 Turun Baletti feat. Sexpo: Kinkyt workshopit  (Luettu 1745 kertaa)

Countess

 • Välineurheilija
 • Hallituksen jäsen
 • *****
 • Viestejä: 2999Turun Baletti feat. Sexpo: Kinkyt workshopit
Keskiviikkona 21.8.2019 klo 18-20
Saaristobaari Pub, Aurakatu 14, 20100 Turku
Maksuton, K-18

Piiskaamisen ilo ja autuus

Saunassa vihtomisesta pitkään härkäruoskaan - piiskaamista on monenlaista. Kevyt workshop tekniikoista, välineistä, jäljistä sekä turvallisuudesta. Demo-sessioita sekä mahdollisuus kokeilla itse, vaikka piiskan kahvan molempia puolia.


Ilmassa on sähköä

Eroottinen sähköstimulaatio on metodi jolla tuotetaan erilaisia tuntemuksia keholle sähköimpulssien avulla. Esittelyssä Violet Wand, 1900-luvun alussa terveydenhoidossakin käytetty stimulointiväline jonka avulla ihon hermopäätteitä voidaan herätellä lukuisin tavoin. Demo-sessioita sekä mahdollisuus kokeilla itse.


Neuvojen kanssa viisaammaksi

Sexpon seksuaalineuvojaopiskelijat tarjoavat maksutonta neuvontaa. Seksuaalineuvonta on vuorovaikutukseen perustuvaa ammatillista neuvontaa seksuaalisuuteen, seksiin ja ihmissuhteisiin liittyvissä kysymyksissä.

Seksuaalineuvonnasta voi olla apua, kun pohdit omaa seksuaalisuuttasi, mieltymyksiäsi tai suhdettasi, tai kun mietit, onko jokin esimerkiksi turvallista, sallittua tai tavallista. Tarvittaessa saat ohjausta muihin palveluihin.


Tapahtuma on osa Turku Pride 2019 -viikon ohjeisohjelmaa.Turun Baletti https://turunbaletti.fi/
Turun Baletti (Turun BDSM-yhdistys ry) - BDSM-kulttuuria ja yhteisötoimintaa vuodesta 2001

Sexpo-säätiö https://sexpo.fi/
Sexpo - Seksuaalisuuden ja ihmissuhteiden asiantuntija jo vuodesta 1969
« Viimeksi muokattu: 02.01.21 - klo:20:23 kirjoittanut Morgul »
Kirjattu

Countess

 • Välineurheilija
 • Hallituksen jäsen
 • *****
 • Viestejä: 2999
Vs: 21.8.2019 Turun Baletti feat. Sexpo: Kinkyt workshopit
« Vastaus #1 : 20.08.19 - klo:22:51 »

Tämä huomenna, tervetuloa! :)
Kirjattu

Countess

 • Välineurheilija
 • Hallituksen jäsen
 • *****
 • Viestejä: 2999
Vs: 21.8.2019 Turun Baletti feat. Sexpo: Kinkyt workshopit
« Vastaus #2 : 21.08.19 - klo:21:13 »

Iso kiitos kaikille osallistuneille, meitä oli ainakin 45 paikalla ja pub-puolelta varattu tila kävikin hetkittäin hivenen ahtaaksi :)

Pahoittelemme epäonnistumista sukupuolitettujen vessojen osalta. Asia oli päässyt totaalisesti unohtumaan tapahtuman järjestelyjä suunnitellessa.

Lauantain iltabileissä samassa ravintolassa on sukupuolittamattomat vessat.
Kirjattu

Countess

 • Välineurheilija
 • Hallituksen jäsen
 • *****
 • Viestejä: 2999
Vs: 21.8.2019 Turun Baletti feat. Sexpo: Kinkyt workshopit
« Vastaus #3 : 23.08.19 - klo:21:59 »

Vastine keskiviikon workshopista saatuun palautteeseen.

Turun Baletti järjestää tänä vuonna ensimmäistä kertaa Turku Priden oheisohjelmaa. Eilisessä workshopissa meille kävi useita lapsuksia joita haluamme pahoitella ja vakuuttaa että otamme sekä tapahtumassa ja jälkikäteen saadusta palautteesta opiksi.

Tapahtumaa järjestäessä emme muistaneet ottaa huomioon että ravintolan vessat ovat sukupuolitettuja. Olimme varanneet ravintolasta vain yhden tilan, muun ravintolan toimiessa normaalisti, mutta silti meidän olisi pitänyt kysyä vessojen muuttamisesta unisex-malliseksi tapahtumamme ajaksi ja tiedottaa asiasta sitten toteutuksen mukaisesti. Lauantain iltabileissä saman ravintolan vessat ovat sukupuolittamattomia ja myös esteetön wc on käytettävissä.

Sähkötyspistettä vetäneen henkilön käytös ei ollut sopivaa Pride-tapahtumaan. Yhdistyksen hallitus on välittänyt hänen puheistaan ja toimistaan saadun palautteen sekä keskustellut asiasta hänen kanssaan. Vetäjä kommentoi, että loukkaavaksi tulkittu toisten vetäjien nimittely oli tilanteessa asiatonta ja vaikka se olikin jatkumoa heidän yhteiseen, Baletin tapahtumaa edeltävään kokoukseen, se olisi pitänyt jättää pois.

Tilaisuuden aikana sähköttäjän ja toisen vetäjän välillä suoritettu toiminta oli kahden toisilleen tutun välistä, konsensuaalista sekä omien rajojen mukaista ja historian pohjalta he tuntevat toistensa kipukohdat ja sparraavat niissä toisiaan. Vetäjä pyysi Balettia välittämään pahoittelunsa aiheuttamastaan mielipahasta. Kyseinen henkilö ei ole osa Turun Baletin staffia lauantain iltabileissä.

Turun Baletin kaikki tapahtumat järjestetään vapaaehtoispohjalta ja paitsi yleisesti aktiiveissa, myös Turun Baletin Pride-tapahtumia järjestävässä työryhmässä on mukana HLBTIQA+ henkilöitä. Emme silti ole ammattilaisia monissakaan queer- ja esteettömyysasioissa ja voimme vain ottaa opiksemme tekemistämme virheistä.

Pyydämme anteeksi tapahtumassamme aiheutunutta mielipahaa sekä turvallisuuden tunteen puutetta ja toivomme, että saamme mahdollisuuden parantaa tästä.

Voitte ottaa meihin yhteyttä osoitteeseen info@turunbaletti.fi.

Turun Baletin hallitus
Kirjattu