:: Turun Baletin Forum ::

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Turun Baletin toimintoja järjestellään tällä forumilla. Yhdistyksen jäsenillä on laajemmat oikeudet moneen alueeseen, mm. informaatioon vain jäsenille tarkoitetuista tapahtumista sekä eduista. Lue lisää jäseneksi liittymisestä sivuiltamme https://turunbaletti.fi/ ja ongelmatilanteissa ota yhteyttä sihteeri@turunbaletti.fi.

Kirjoittaja Aihe: Live-keskustelua kinkyydestä  (Luettu 1415 kertaa)

Tetris

  • Foorumin jäsen
  • *
  • Viestejä: 707
  • Sattuuhan se?
    • BDSM-blogi
Live-keskustelua kinkyydestä
« : 04.10.19 - klo:10:30 »

Hei kaikki! :)

Toivoisin lisää keskustelumahdollisuuksia kinkyydestä. Ja nimenomaan live, ei on-line. Ehkä olen itse vähän huono aloittamaan keskustelua ihan randomisti jossain miitissä ja siksi ajattelisin, että ohjattu keskustelutilanne toimisi paremmin itselleni, ehkä muillekin.

Ajatuksena siis järjestää keskustelutilanne, jossa muutama toimisi vetäjinä ja puheenvuoro olisi kaikilla halukkailla vuorotellen. Vetäjillä olisi valmiina aiheita keskustelulle ja puhujaa kuunneltaisiin, kunnes on oma vuoro sanoa mielipide. Vetäjät myös pitäisivät huolen, että keskustelu seuraa päätetyn aiheen teemoja. Tila olisi toki turvallinen, vapaa syrjinnästä ja avoin kaikille. Keskustelut olisivat myös luottamuksellisia, niistä ei juoruiltaisi ulkopuolisille. Tilaisuudet kestäisivät max 2h.

Onko muilla kiinnostusta tällaisiin tilaisuuksiin?
Keskustelunaiheina esim. Dom/sub -suhteet, Sadomasokismi, kinkybilekulttuuri ja kokemukset bileistä.... mitä kukin pitäisi mielenkiintoisena. Yhtä iltaa varten ei kannata haalia liikaa aiheita, sillä keskustelua kyllä lähtee syntymään sopivalla porukalla.
Paikaksi sopisi esimerkiksi TuSetan toimisto tai jokin rauhallinen baari.
« Viimeksi muokattu: 02.01.21 - klo:20:47 kirjoittanut Morgul »
Kirjattu

Karwanaama

  • Turun Baletin jäsen
  • **
  • Viestejä: 413
Vs: Live-keskustelua kinkyydestä
« Vastaus #1 : 10.10.19 - klo:15:11 »

Kiinnostaisi ihan jopa vetäjänä, mutta välimatka ja aikataulut haasteena.

t. Karwis
Kirjattu