:: Turun Baletin Forum ::

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Turun Baletin toimintoja järjestellään tällä forumilla. Yhdistyksen jäsenillä on laajemmat oikeudet moneen alueeseen, mm. informaatioon vain jäsenille tarkoitetuista tapahtumista sekä eduista. Lue lisää jäseneksi liittymisestä sivuiltamme https://turunbaletti.fi/ ja ongelmatilanteissa ota yhteyttä sihteeri@turunbaletti.fi.

Kirjoittaja Aihe: 9.11.2019 Turun Baletti: Kinky Lounge @ TurkkuXmas  (Luettu 78 kertaa)

Countess

  • Välineurheilija
  • Hallituksen jäsen
  • *****
  • Viestejä: 2613

Turun Baletti: Kinky Lounge @ TurkkuXmas
Lauantaina 9.11.2019 klo 18-04
Show Time, Käsityöläiskatu 10, 20100 Turku
Liput: ennakkoon 15 € ranneke / ovelta 15 € kertalippu
K-18 / ei pukeutumiskoodia

TurkkuXmas kruunaa pikkujoulukauden! Kahden yökerhon yhteistapahtuma jota juhlitaan lauantaina 9.11.2019 klo 18-04 - Apollossa tarjolla pikkujouluhumua eroottisin esityksin höystettynä klo 18-00:30 ja ShowTimessa on astetta tuhmempi meininki koko illan!

Kutsumme kaikki tutustumaan fetissien ja BDSM:n maailmaan Turun Baletin osastolle ShowTimeen. Tuomme paikalle muutaman suosituimmista dungeon-laitteistamme ja Baletin piiskurit sekä sitojat ovat valmiina tarjoamaan kokemuksia. Tällä kertaa rannekkeella pääsee jokaiseen laitteeseen! Tilasta löydät myös Infopisteemme josta voit kysellä jäseneduistamme tai ostaa kannatuksena muistoksi vaikka haalarimerkin!

Facebook: https://www.facebook.com/turkkusex/
Liput: https://www.ticted.com/fi/events/4801/

****

Turun Baletti (virallisesti Turun BDSM-yhdistys ry) perustettiin vuonna 2001, josta alkaen olemme esitelleet BDSM-kulttuuria ja keränneet yhteen mm. fetissien, bondagen ja sadomasokismin suhteen uteliaita ihmisiä. Yhdistyksen tarkoituksena on karsia aiheeseen liitettyjä myyttejä ja väärinkäsityksiä, madaltaa kynnystä lähestyä kinkyilyn maailmaa ja osoittaa, että sen eri alueita voi käsitellä myönteisesti ja yhteisöllisesti.

Yhdistys järjestää vapaaehtoisvoimin vuosittain noin neljät bileet, tusinan miittejä, jokusen piknikin ja baari-illan sekä useita suosittuja jäsentapahtumia. Julkisiin tapahtumiimme ovat tervetulleita myös ei-jäsenet.

Olemme luennoinut mm. Väestöliitolle, Åbo Akademille sekä Turun AMK:lle ja teemme yhteistyötä Turun seudun Seta ry:n sekä Turku Pride ry:n kanssa. Baletin oma blokki on kulkenut Turku Pride -kulkueessa jo usean vuoden ajan ja vuosina 2018-2019 Turun Baletti on ollut myös yksi Turku Pride -tapahtuman sponsoreista.
« Viimeksi muokattu: 19.10.19 - klo:12:54 kirjoittanut Countess »
Kirjattu