Julkinen alue > Tiedotteet

Uutiskirje 3/2021

(1/1)

Countess:
Uutiskirjeen voit tilata täältä: https://turunbaletti.fi/fi/uutiskirje


Hyvää maaliskuun alkua Turun Baletilta!
 
Ajankohtaista
Yhdistyksen juhlavuosi on käynnistynyt, mutta yhteinen vitsauksemme - korona - on muuttanut meidänkin suunnitelmiamme. Kaikkien perinteisten tapahtumiemme lisäksi tänä vuonna oli tarkoitus juhlistaa 20-vuotiasta Turun Balettia, mutta todennäköisesti joudumme odottamaan tämän kanssa vielä ensi vuoteen.
 
Kunnes pääsemme takaisin miittien, bileiden ja muun toiminnan pariin, ohessa tuoreimmat uutiset!
 
Jäsenmaksut
Yhdistyksen 2020 jäsenmaksujen voimassaolo päättyi 28.2.2021 ja tämän myötä Baletin foorumin käyttäjätasot, sekä bdsm-baarin ryhmämme jäsenyydet on päivitetty ajan tasalle.
 
Vuoden 2021 jäsenmaksu on 15 € ja tällä hetkellä ainoa kanava jäsenmaksujen suorittamiseen on Holvi-verkkokauppamme, mutta onneksi se toimii jo kaikkien pankkien asiakkailla. Löydät lisätietoja jäsenyydestä täältä.

Yhdistyksen jäsenyys oikeuttaa sinut kaikkiin jäsenetuihin, mahdollistaa osallistumisen yhdistyksen toiminnan kehittämiseen Baletin foorumilla ja tärkeimpänä tukee Baletin toiminnan jatkumista.

Vuoden 2020 kaikkien jäsenetujen jatkumista ei ole vielä saatu varmistettua, päivitämme niistä tietoja sekä foorumille että verkkosivuillemme kevään mittaan.

Discord
Yhdistykselle on perustettu oma Discord-palvelin. Sen toimintaa hiotaan vielä hetken aikaa jäsenistön kesken ennen lopullista julkaisemista - yhdistyksen jäsenet löytävät ohjeet sinne liittymiseen foorumin jäsenpuolelta.
 
Suunnitelmissa on myös järjestää ensimmäinen virtuaalinen Discord-miitti muutaman viikon kuluttua - seuraa tiedottelua medioissamme!

Tapahtumat
Kaikki kasvokkain toteutettavat tapahtumamme ovat toistaiseksi peruttu kokoontumisrajoitusten mukaisesti, tiedotamme asiasta heti kun tähän tulee muutos.
 
Vaikka todennäköisesti juhlat siirtyvätkin ensi vuodelle, "20v-bileiden" suunnittelu on käynnissä foorumin jäsenpuolella.
 
Lista kaikista vuodelle 2021 suunnitelluista tapahtumista löytyy foorumiltamme.

Instagram
Turun Baletti on nyt myös Instagramissa!


Turun BDSM-yhdistys ry - Turun Baletti
 
WWW  |  FORUM  |  FACEBOOK  |  RYHMÄ   |  INSTAGRAM  |  HOLVI

Info # +358 50 577 2382 | @ Hallitus / Info | @ Sihteeri / Jäsenasiat

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

Siirry pois tekstitilasta