:: Turun Baletin Forum ::

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Turun Baletin toimintoja järjestellään tällä forumilla. Yhdistyksen jäsenillä on laajemmat oikeudet moneen alueeseen, mm. informaatioon vain jäsenille tarkoitetuista tapahtumista sekä eduista. Lue lisää jäseneksi liittymisestä sivuiltamme https://turunbaletti.fi/ ja ongelmatilanteissa ota yhteyttä sihteeri@turunbaletti.fi.

Kirjoittaja Aihe: FemSub-miitti 19.6.  (Luettu 378 kertaa)

Belle

  • Turun Baletin jäsen
  • **
  • Viestejä: 5
FemSub-miitti 19.6.
« : 09.06.21 - klo:01:07 »

FemSub-miitti järjestetään Turun keskustassa lauantaina 19.6. klo 14-15:30. Miitin jälkeen on mahdollista jatkaa iltapäivää Turun Baletin Marskimiittiin (Mannerheiminpuisto, Puutarhakatu 24), joka alkaa klo 16. FemSub-miitti järjestetään joka tapauksessa, Marskimiitissä on säävaraus.

FemSub-miitti on tarkoitettu naisille ja feminiinisille ihmisille, jotka sillä hetkellä kokevat itsensä alistuvaksi tai ovat kiinnostuneet alistumisesta. Eli myös switchit ovat erittäin tervetulleita. Mitään varsinaista kokemusta ei tietenkään vaadita, pelkkä uteliaisuus asiaa kohtaan riittää. :)

FemSub-miitti toimii turvallisena, avoimena ja hyväksyvänä tilana, ja siellä on mahdollista päästä keskustelemaan samanhenkisten ihmisten kanssa. Jokaisen osallistujan yksityisyyttä kunnioitetaan, eikä esimerkiksi miitin osallistujista puhuta ulkopuolisille.

Ilmoitathan osallistumisesta joko minulle yksityisviestillä, tähän viestiketjuun tai Fetlifen tapahtumaan, jotta pystyn arvioimaan osallistujamäärän ja ilmoittamaan ravintolaan mahdollisista muutoksista.

Miittiin saapuessasi löydät oikean porukan, kun kerrot Blankon henkilökunnalle, että kuulut porukkaan jolla on varaus kabinettiin.
Mikäli olet ensikertalainen tai sinua jännittää miittiin tuleminen, niin voit laittaa minulle viestiä niin mennään paikalle samaa matkaa! :)

Miitin järjestäjänä toimii Bee (bdsmbaari)/ pikkuBelle (Fetlife). Olen järjestänyt FemSub-miittejä aikaisemmin Helsingissä ja nyt olisi tarkoitus tuoda ne tänne Turkuun.
Vastaan erittäin mielelläni kysymyksiin!

Toivottavasti nähdään miitissä :)
« Viimeksi muokattu: 06.07.21 - klo:12:32 kirjoittanut Belle »
Kirjattu

Belle

  • Turun Baletin jäsen
  • **
  • Viestejä: 5
Vs: FemSub-miitti 19.6.
« Vastaus #1 : 10.06.21 - klo:22:23 »

Kirjattu