:: Turun Baletin Forum ::

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Turun Baletin toimintoja järjestellään tällä forumilla. Yhdistyksen jäsenillä on laajemmat oikeudet moneen alueeseen, mm. informaatioon vain jäsenille tarkoitetuista tapahtumista sekä eduista. Lue lisää jäseneksi liittymisestä sivuiltamme https://turunbaletti.fi/ ja ongelmatilanteissa ota yhteyttä sihteeri@turunbaletti.fi.

Kirjoittaja Aihe: FemSub-miitti 3.9.  (Luettu 40 kertaa)

Belle

  • Turun Baletin jäsen
  • **
  • Viestejä: 5
FemSub-miitti 3.9.
« : 26.08.21 - klo:16:36 »

FemSub-miitti järjestetään Turun keskustassa perjantaina 3.9. klo 16-18. Tarkka sijainti ilmoitetaan varmoille osallistujille yksityisviestillä. Toiveena olisi, että osallistujat tulisivat paikalle ennen klo 17. Olet kuitenkin lämpimästi tervetullut vaikka pääsisit tulemaan vasta myöhemmin.
Iltaa on mahdollista jatkaa Turun Baletin Tossumiittiin, joka alkaa klo 18.

FemSub-miitti on tarkoitettu naisille ja feminiinisille ihmisille, jotka sillä hetkellä kokevat itsensä alistuvaksi tai ovat kiinnostuneet alistumisesta. Eli myös switchit ovat erittäin tervetulleita. Mitään varsinaista kokemusta ei tietenkään vaadita, pelkkä uteliaisuus asiaa kohtaan riittää. Ikäraja on k18.

FemSub-miitti toimii turvallisena, avoimena ja hyväksyvänä tilana, ja siellä on mahdollista päästä keskustelemaan samanhenkisten ihmisten kanssa. Jokaisen osallistujan yksityisyyttä kunnioitetaan, eikä esimerkiksi miitin osallistujista puhuta ulkopuolisille.

Ilmoitathan osallistumisesta joko minulle yksityisviestillä, tähän viestiketjuun tai Fetlifen tapahtumaan. ( https://fetlife.com/events/1026626 )
Linkki bdsmbaarin keskusteluun https://www.bdsmbaari.net/index.php?topic=31717.msg538947#msg538947

Miittipaikan sijainnin saa minulta yksityisviestillä ilmoittautumisen yhteydessä.

Mikäli olet ensikertalainen tai sinua jännittää miittiin tuleminen, niin voit laittaa minulle viestiä niin mennään paikalle samaa matkaa! :)

Miitin järjestäjänä toimii Bee (bdsmbaari)/ pikkuBelle (Fetlife). Olen järjestänyt FemSub-miittejä aikaisemmin Helsingissä ja nyt on tarkoitus tuoda ne tänne Turkuun.
Vastaan erittäin mielelläni kysymyksiin!

Ps. Nyt löytyy myös Turun FemSub-miittien instagram-tili nimellä femsubturku

Toivottavasti nähdään miitissä :)
Kirjattu