:: Turun Baletin Forum ::

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Turun Baletti toimii nykyään yhdistyksen Discord-palvelimella: https://discord.gg/v9GaVM9ea7. Julkiset tiedot yhdistyksestä ja tapahtumista löytyvät jatkossakin verkkosivuilta, Facebookista, Instagramista, Fetlifestä sekä BDSM-baarista.

Kirjoittaja Aihe: Tiedote Turun Baletin foorumista  (Luettu 3033 kertaa)

Countess

  • Välineurheilija
  • Hallituksen jäsen
  • *****
  • Viestejä: 3213
Tiedote Turun Baletin foorumista
« : 12.01.23 - klo:20:29 »

Turun BDSM-yhdistys ry / Turun Baletti keskittää vuoden 2023 alusta toimintansa yhdistyksen Discord-palvelimelle.

Yhdistyksen vanha foorumi säilyy vielä toistaiseksi käytössä Discordin rinnalla, mutta foorumille ei enää päivitetä esim. kalenteria tai tapahtumien tietoja. Tämän muutoksen myötä foorumille ei enää hyväksytä uusia käyttäjiä.

Tietopankin ja muiden historiatietojen siirtämisen myötä foorumin osioita lukitaan ja lopulta koko foorumi tullaan sulkemaan. Foorumin jäseniä kehotetaankin ottamaan talteen niin halutessaan yksityisviestinsä ennen maaliskuun loppua, tästä seuraa kuitenkin vielä erillinen tiedote myöhemmin keväällä.

Yhdistyksen Discord-palvelin on muutettu kaikille avoimeksi, mutta siellä on vastaava jaottelu kuin foorumilla eli julkinen sekä jäsenjulkinen osio. Vain yhdistyksen jäsenet saavat oikeuden osallistua kaikkiin keskusteluihin ja jäsentaso tarkastetaan aina vuosittain maaliskuussa jäsenmaksujen eräännyttyä.

Uutiskirjeet, pöytäkirjat, jäsenalennukset ja tapahtumien tiedot jne. löytyvät jatkossa Discordista, tapahtumista on omat ketjunsa kuten aiemmin foorumilla aiheet ja esimerkiksi yksityisviestittely sekä kyselyt onnistuvat kuten foorumilla, mutta huomattavasti monipuolisemmin. Discord on käytettävissä paitsi erillisellä monikielisellä älypuhelin/tabletti-sovelluksella, myös tavallisella nettiselaimella kuten vanha foorumikin, joten kaikilla on yhtäläinen mahdollisuus luoda tunnukset uuteen alustaan ja liittyä mukaan keskusteluihin.

Julkiset tiedot yhdistyksestä ja tapahtumista löytyvät jatkossakin verkkosivuilta, Facebookista, Instagramista, Fetlifestä sekä BDSM-baarista. Uutiskirje toimitetaan edelleen sähköpostitse ja julkaistaan myös näissä kanavissa. Yhdistyksen tapahtumat saa myös helposti näkyviin omaan kalenteriinsa tilaamalla Turun Baletin Google-kalenterin.Turun BDSM-yhdistys ry - Turun Baletti
WWW  |  DISCORD  |  FACEBOOK  |  INSTAGRAM  |  FETLIFE  |  HOLVI

@ Info / Hallitus | @ Sihteeri / Jäsenasiat
« Viimeksi muokattu: 01.02.23 - klo:17:25 kirjoittanut Countess »
Kirjattu