:: Turun Baletin Forum ::

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Turun Baletin toimintoja järjestellään tällä forumilla. Yhdistyksen jäsenillä on laajemmat oikeudet moneen alueeseen, mm. informaatioon vain jäsenille tarkoitetuista tapahtumista sekä eduista. Lue lisää jäseneksi liittymisestä sivuiltamme https://turunbaletti.fi/ ja ongelmatilanteissa ota yhteyttä sihteeri@turunbaletti.fi.

Kirjoittaja Aihe: Haluatko liittyä Baletin jäseneksi?  (Luettu 1112 kertaa)

Switcher

  • Vieras
Haluatko liittyä Baletin jäseneksi?
« : 11.01.09 - klo:01:51 »

Baletin jäsenmaksu on edelleen vain 10 € / hlö. Vuoden 2009 jäsenmaksu on maksettava helmikuun loppuun mennessä. Jäsenmaksun saa maksaa JOKO pankkitilille OP 571113-227375 , TAI sitten käteisellä jossain Baletin tapahtumassa. Esimerkiksi vuoden ensimmäinen clubi 31.1 on erinomainen paikka suorittaa jäsenmaksu käteisellä. Siellä jäsenmaksuja vastaanotetaan lipunmyynnissä.

Mikäli maksat pankkitilille, tarvitsemme meileitse tiedot nikistäsi, nimestäsi ja osoitteestasi sekä mielellään puhelinnumeron. Tietosi eivät tule julkisesti mihinkään näkyville. Meiliosoite on turun_baletti(at)yahoo.com

Koska pankki veloittaa palvelumaksun jokaisesta tilille saapuneesta maksusta, toivomme mahdollisimman monen käyttävän käteismaksumahdollisuutta. Epäselvyyden välttämiseksi korostan vielä että myös pankkitilille saa maksaa.

Jos kysyttävää, niin ota yhteys   xxlmasteri@hotmail.com   tai   turun_baletti(at)yahoo.com
Kirjattu