:: Turun Baletin Forum ::

Ole hyvä ja kirjaudu tai rekisteröidy.

Kirjautuaksesi anna tunnus, salasana ja istuntosi pituus
Tarkempi haku  

Uutiset:

Turun Baletin toimintoja järjestellään tällä forumilla. Yhdistyksen jäsenillä on laajemmat oikeudet moneen alueeseen, mm. informaatioon vain jäsenille tarkoitetuista tapahtumista sekä eduista. Lue lisää jäseneksi liittymisestä sivuiltamme https://turunbaletti.fi/ ja ongelmatilanteissa ota yhteyttä sihteeri@turunbaletti.fi.

Kirjoittaja Aihe: Ongelmia Sähköpostin kanssa  (Luettu 2401 kertaa)

Errat

  • Vieras
Ongelmia Sähköpostin kanssa
« : 13.01.09 - klo:16:11 »

Foorumilla on tällä hetkellä jotain ongelmia sähköpostiliikenteen kanssa, kuten yksityisviesteistä ilmoitus ja aiheiden seuraamisesta +  joillakin tuntuu olevan ääkköset hukassa, katselen näitä ilan mittaan jos saisin sen toimimaan kunnolla.

Ilmoittelen tarkemmin kun tiedän tarkemmin
Kirjattu

Errat

  • Vieras
Vs: Ongelmia Sähköpostin kanssa
« Vastaus #1 : 13.01.09 - klo:17:07 »

Kaikki @msn.com-, @hotmail.com- ja @live.com-päätteiset osoitteet tuntuvat tehokkaasti blokkaavan turunbaletti.net kautta tulevat viestit jopa silloin kun osoite on merkitty turvalliseksi.

Otan yhteyttä msn tukipalveluun asian tiimoilta jos asia saataisiin toimimaan.
Kirjattu

Errat

  • Vieras
Vs: Ongelmia Sähköpostin kanssa
« Vastaus #2 : 13.01.09 - klo:21:52 »

Asia hotmail ongelmien kanssa on jotakuinkin selvinnyt.

Eli meidän palvelutarjoajan sähköpostipalvelimesta ( joihin kuuluu myös muita sivustoja kuin meidän ) on viimeisten viikkojen aikana lähettänyt uskomattomia määriä sähköposteja hotmail sähköposteihin ( esimerkkeinä 5.1 yli 14000 ja 11.11 yli 20000 ) jolloin tämä hotmailin ns sähköpostinsuodatin on napannut niistä suuriman osan ja laittanut kyseisen webmail osoitteen blokki listalle toistaiseksi.

Ja jos mahdollisesti tälläistä tapahtuu uudestaan niin tämä blokki siirtyy pysyväksi.

Otan yhteyttä mahdollisesti huomenissa palveluntarjoajaan asian tiimoilta.

Ääkösten sekoilemiseen en ole ehtinyt viellä sen kummemmin perehtyä. Pikainen neuvo olisi "Tarkista että webmail ohjelmasi tukee UTF-8"
Kirjattu